Presse

Pressemeddelelse:

Koncert med Rhythm & Strings

Trioen Rhythm & Strings lever op til navnet, og lidt til. Der spilles kun på akustiske strengeinstrumenter, håndpercussion og sangstemmer; ingen larmende rocktrommer eller heftige keyboardflader!

Her dyrkes intensiteten i sangene, et groove stærkt influeret af latinamerikansk rytmik og ikke mindst de lækre klange der kan opnås med forskellige typer strengeinstrumenter.

Repertoiret er et bredspektret udvalg af de sidste 40 års populærmusik, samt ikke mindst en håndfuld egne sange, alt arrangeret så djævelen smiler og englene græder:
En kendt grand prix sang har skiftet taktart (for at spare, helt i tidsånden), et kæmpe big band arrangement barberet ned til klassisk guitar og percussion; en helt ny amerikansk popsang går nu i dur og har fået highlife guitar. Alt er muligt og intet er helligt i Rhythm & Strings’ fortolkninger og arrangementer.

Rhythm & Strings består af 3 erfarne musikere fra hver sit hjørne af det Århusianske musikliv:
Uffe Mouritsen, percussion, bas, født, opvokset og uddannet i latinamerikansk percussion.
Anette Vinther: Sang, guitar, lang karriere i forskellige rockbands som sanger og bassist.
Anders Borbye: guitar, kor, klassisk uddannet guitarist.

Stilarten kan bedst betegnes som moderne folk/singer-songwriter/rock, tydeligt farvet af de 3 musikeres forskellige udgangspunkter. Trioens unikke lyd og arrangementer giver helt nye vinkler på sangene, også – eller måske især – dem du troede du kendte! Du går hjem med et smil om munden og stof til eftertanke…. !

Du kan downloade pressemeddelelsen som PDF Her