Biografier

Anette Vinther:

Sang, guitar, Melodika, percussion

Har en lang baggrund som musiker på den Århusianske rockscene og har spillet landet tyndt, primært som bassist, i mange sammenhænge.

Har som guitarist/sanger været med i flere mere akustisk prægede folk/country sammenhænge, bl.a. Twiins Mission og Urban Country.

Bassen er efterhånden trådt lidt mere i baggrunden, til fordel for den evigt brændende gamle forkærlighed for folk/songwriter genrens gode melodier og med den dertil hørende akustiske fingerspils guitar.

Anders Borbye

Guitar, kor, lydteknik.

Klassisk uddannet guitarist fra Det Jyske Musikkonservatorium og Diplom fra Royal Welsh College of Music & Drama. Er mest kendt fra fløjte/guitarensemblet Duo Takemitsu som har 4 CD’er ude, men også som solist og freelance musiker.

Desuden erfaringer fra Jazzensembler, bigband, folk, soul- og bluesgrupper samt i de senere år singer songwriter genren, sidstnævnte som tekniker og akkompagnatør.

Uffe Mouritzen

Cahon og Percussion, bas

Er født i et kollektiv bestående af et jazz orkester, Har trådt sine barnesko på Århus friskole, har læst musik på konservatoriet, spillet olietønder på Trinidad og danset salsa i Havanna.

Kommer fra Aarhus world music scene, med speciale I latinamerikanske og afrikanske perkussion instrumenter og de mange forskellige stilarter de bruges i.

Arbejder i orkesteret med at skabe en ny tromme lyd, basseret på Cahon’s og håndperkussion for at opnå en mere afdæmpet men stadig intens lyd til orkesteret.